Hirdetés

Megéri PC-n is beruházni a God of Warra?

|

Végre tényleg itt van: PC-re is megjelenik a 2018-as God of War, Kaci pedig elmeséli nektek, milyen Kratos legutóbbi kalandja egy másik platformon.

Hirdetés

A God of War alig két nap múlva, január 14-én PlayStation konzolok után végre a jó öreg PC-kre is megjelenik, mi pedig már most olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy kipróbálhattuk a játékot, és mesélhetünk róla nektek. Olyan korán megkaptuk a tesztkulcsot, hogy sejteni lehetett, itt tényleg nem lesz komoly baj, és a végeredményben valóban nem kellett csalódnunk.

Az alábbi videóban Kaci meséli el nektek részletesen, mire is képes a God of War, immár PC-n. Szó esik az egér-billentyűzetes irányításról, a különféle beállításokról és a technikai paraméterekről is. Magát a narratívát és a játélmenetet most nem taglaljuk mélyebben, azt megtettük közel négy évvel ezelőtt.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)