Hirdetés

Megérte ennyit várni a Halo Infinite-re?

|

Nagyjából egy évet csúszott az Xbox Series konzolok startjához képest, most viszont tényleg itt van a Halo Infinite, Master Chief következő nagy kalandja.

Hirdetés

Írott tesztünkben már meséltünk nektek a Halo Infinite összes pozitívumáról és negatívumáról, a 2021-es év utolsó igazán nagy megjelenése azonban természetesen megérdemelte tőlünk azt a törődést, hogy videós formában is prezentáljuk nektek a róla alkotott véleményünket.

Alább ezt a videotesztet találjátok meg. Először magáról a kampányról és a játékmenetről mesélünk nektek, utána pedig az a multi következik, ami ugyan béta stádiumban, de már egy ideje mindenki számára elérhető, ráadásul teljesen ingyenes.

Hirdetés

A Halo Infinite 2021. december 8-án fog megérkezni PC-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X és S konzolokra. A premier estéjén mi is streamelni fogjuk a játékot a GameStar Hungary YouTube-csatornán

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)