Hirdetés

Megérte remake-elni a Resident Evil 4-et?

|

Videóban mesélünk arról, mennyi értelme volt újragondolni az eredetileg 2005-ben megjelent Resident Evil 4-et.

Hirdetés

2005 bizony már nem tegnap volt, eltelt azóta 18 év, így alapvetően nem lenne meglepő az, hogy a Capcom hozzányúlt az anno akkor megjelent Resident Evil 4-hez, ugyanakkor a játék időközben egy halom újrakiadást és felújított verziót kapott, tehát talán mégsem egyértelmű az alapoktól újragondolt remake koncepciója. Mégis, a Resident Evil 2 és 3 esetében bevált ez a módszer, így csak idő kérdése volt, hogy a negyedik epizód is megkapja ezt a törődést. 

A végeredményről HP mesél nektek az alábbi videóban, aki valódi Resident Evil-veteránként indult el sokadszorra is megmenteni az elnök lányát, ez az utazás viszont még neki is sok meglepetést tartogatott, főleg azért, mert a játék jelentősen megújult.

Hirdetés

Az eddig látottak és hallottak alapján mit gondoltok a Resident Evil 4 remake-jéről? Írjátok meg kommentben, illetve miután már lehetőségetek volt kipróbálni a játékot, térjetek bátran vissza, és osszátok meg velünk személyes tapasztalataitokat is!

Ha tetszett nektek ez a videó, és szeretnétek még hasonlókat látni, iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)