Hirdetés

Megérte várni a God of War Ragnarökre?

|

Teljesen spoilermentes videóban meséljük el, fel tudott-e nőni a rajongói elvárásokhoz a God of War Ragnarök.

Hirdetés

Nem egyszerű feladat eldönteni egy teszt megírásakor, hogy mennyit árul el az ember az adott játék cselekményéből, a God of War Ragnarök esetében pedig különösen nehéz dolgunk volt, mert olyan döbbenetesen zseniális módon fonódik össze a játékban a narratíva kibontása és a játékmenet fejlődése, az egyes mechanikák átalakulása, hogy nehéz az egyikről beszélni a másik érintése nélkül. 

Végül úgy döntöttünk, hogy egy teljesen spoilermentes tesztet fogunk készíteni, ez a játék ugyanis megérdemli, hogy a nagy csavarokkal, az eddigi megoldásokat teljesen felforgató újításokkal ti magatok találkozzatok először. Persze így is elmeséljük az alábbi videóban azt, hogy egészen pontosan miért is lett ennyire zseniális a Ragnarök. 

Hirdetés

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy akkor se spoilerezzetek kérlek a játék kapcsán lent, a kommentek között, ha esetleg máshol olyan infókat szereztek, amik részletesebben belemennek azokba a csavarokba, amiket a Ragnarök tartogat. Ne rontsuk el mások játékélményét ilyenekkel!

Ha elnyerte tetszéseteket a tesztünk, akkor bátran dobjatok egy like-ot, és ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)