Hirdetés

Hat játék, amit ne hagyj ki októberben!

|

Októberben az akció kerül előtérbe. Összegyűjtöttük azt a hat játékot, amire szerintünk kiemelten érdemes figyelni!

Hirdetés

Szó sincs már uborkaszezonról, októberben ugyanis a játékipar felkapcsol a legmagasabb fordulatszámra, és elkezdik ontani a legnagyobb kiadók is a régóta várt megjelenéseket. 

Hirdetés

Rögtön a hó elején érkezik a Wildlands szellemi örököseként a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, majd pár nappal később egy újabb érdekesnek tűnő PS4-exkluzív címet ünnepelhetünk a Concrete Genie személyében. A versenyjátékok szerelmesei a Gridnek örülhetnek majd, a családbarát lövöldék rajongóinak pedig a Plants vs Zombies: Battle for Neighborville megjelenési dátumát lesz érdemes jó előre felvésni a naptárba. A hó végén érkezik az új Call of Duty: Modern Warfare, ami minden potenciális hibája mellett hosszú ideje a legjobb CoD-nak tűnik, így szintén minden esély megvan arra, hogy épp ez csábít vásárlásra valakit. Nem szabad elfeledkezni a The Outer Worldsről semi, ami hamisítatlan Fallout-hangulatot idéz, már legelső előzetese óta. A felsorolt játékokról bővebben az alábbi videóban mesélünk nektek. 

Természetesen továbbra sem állunk meg, folyamatosan érkeznek az új videók, ha pedig feliratkoztok a csatornánkra, és benyomjátok a kis csengettyűt is, akkor minden új anyagtól azonnal értesítést küld nektek a YouTube. Az értesítés pedig jó dolog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)