Hirdetés

Hat játék, amit ne hagyj ki szeptemberben!

|

Sok újdonság érkezik a hónapban, de közülük is kiemelkedik néhány. Ezeket gyűjtöttük egy videóba.

Hirdetés

Még elolvasni is fárasztó az e havi megjelenéses listánkat, nem hogy lecsekkolni mindent, ami rajta szerepel. Persze sok a rétegjáték, az indie címek, a régebben megjelent játékok új platformos verziói és remasterből is akad pár, de van köztük néhány játék, amiket kiemelten ajánlunk.

Hirdetés

Ebben a hónapban is összeraktunk egy top 6-os listát a legfontosabbakból, hogy akinek nincs sok ideje, öt és fél percben értesülhessen arról, mire érdemes most félretenni. Azt már tudjuk, hogy a Gears 5 jó lett, de hogy a többi hogy sikerül, még a jövő kérdése; hamarosan erre is választ kapunk, addig is ezeket tartsátok a radarotokon:

Ha tetszett, dobjatok rá like-ot, iratkozzatok fel, meg ilyenek, tudjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)