Hirdetés

Megjósoltuk, mely játékok okoznak pozitív meglepetést idén, és melyek buknak hatalmasat

|

Videóba gyűjtöttünk pár olyan 2022-es megjelenést, ami véleményünk szerint váratlanul lesz nagyon sikeres, vagy épp nagy bukássá válik.

Hirdetés

Egy év elteltével ismételten elővettük a varázsgömbünket, és megpróbáltuk megjósolni, mely 2022-es videojátékok aratnak majd váratlan sikert, és milyen megjelenések fognak csúfosan elbukni. A dolog kétesélyes, 2021-es tippjeink esetében sem sikerült mindent hibátlanul eltalálni, de vitaindítónak mindenképp jó móka ez.

Mondanunk sem kell, úriember biztosra nem fogad, így fel sem merült, hogy olyan játékok sikerét tippeljük meg, mint például a God of War: Ragnarök vagy épp a Starfield, ezek teljesen bizonyosan tarolni fognak a kasszáknál.

Hirdetés

Lent, a kommentek között nyugodtan dobjátok be saját tippjeiteket is! Szerintetek mik lesznek azok a 2022-ben érkező játékok, ami nagy meglepetést okozva óriási sikernek örvendenek, és mik lesznek, amik minden bizodalom ellenére el fognak zakózni? 

 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)