Hirdetés

Megkaptuk a felszállási engedélyt, jön a Microsoft Flight Simulator livestream

|

Ebéd után RG és EndreMan a fellegek közé emelkednek, erről kár lenne lemaradni.

Hirdetés

Rég láthattátok már RG-t és EndreMant egy GameStar livestreamben, most viszont a Microsoft Flight Simulator van terítéken, így nem is mertünk volna mást odaengedni a botkormányhoz, mint a szerkesztőség egyetlen profi pilótáját, és az ő régi harcostársát. Mondanunk sem kell RG eléggé rápörgött a játékra, azt a durva viharos gameplay anyagot is ő rögzítette például, amit nemrég láthattatok a YouTube-csatornánkon.

Hirdetés

Ma viszont élőben fog repülni, és persze míg egyik szem a műszerfalat pásztázza, másik végig a livestream chatjén lesz, szóval nyugodtan szórjátok meg Microsoft Flight Simulatorrel kapcsolatos kérdéseitekkel. Az adás egészen pontosan 14 órakor kezdődik - némi csúszás persze most is elképzelhető, de gyülekezzetek körénk addig is:

Ha a jövőben sem akartok lemaradni videós tartalmainkról (és miért is akarnátok, csodálatos videós tartalmaink vannak), mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTutbe-csatornára, fellegek közé repülünk a boldogságtól majd:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)