Hirdetés

Megmutatjuk, mi van a Rainbow Six Siege-es táskánkban

|

A Ubisoft és a Cenega Hungary jóvoltából egy zseniális Rainbow Six Siege press kitet bontottunk ki.

Hirdetés

Rég volt már a GameStar Hungary YouTube-csatornán unboxing videó, a Ubisoftnak és a Cenega Hungarynek köszönhetően azonban most Kaci végre megmutathatta, mi is van a táskájában. Egészen pontosan a nemrég érkezett, meglehetősen menő, Rainbow Six Siege-es táskájában.

Nem akarom teljesen elspoilerezni, mi lapult a pakkban, úgyhogy legyen elég annyi, hogy ezen sorok gépelése közben már egy végtelenül kényelmes fejhallgató simul a kobakomra - ugye ti sem gondoltátok, hogy minden loot Kacinál marad? 

Hirdetés

Ha tetszett, amit láttatok, akkor bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)