Hirdetés

Megnéznéd ezeknek a sorozatoknak a rebootjait?

|

Mi azonnal befizetnénk rájuk, ha valaki úgy döntene, újra előveszi ezeket a klasszikussá vált szériákat.

Hirdetés

Igen, mi is tudjuk, hogy egyrészt sokaknak már a feje fáj a rengeteg újragondolástól, remake-től és reboottól, de azért ennek ellenére is akadnak bizony olyan régebbi tévésorozatok, amiknél mi speciel kifejezetten örülni tudnánk annak, ha valaki újra elővenné őket, és modern köntösben tálalva, felfrissítve, új életet tudna beléjük lehelni.

Ilyen például az anno 1971-ben indult Columbo is, melynek kapcsán még arra is lenne egy remek tippünk, hogy ki vehetné át a legendás ballonkabátot és a szivart a 2011-ben elhunyt Peter Falktól.

Hirdetés

Mint mindig, természetesen most is nagyon kíváncsiak vagyunk a ti ötleteitekre, szóval lent, a kommentek között bátran írjátok meg, melyik az a régebbi sorozat, aminek imádnátok, ha a közeljövőben valamilyen csoda folytán elkészülhetne a rebootja! 

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)