Hirdetés

Megpróbálunk mindenkit bebőrözni a FIFA 22-ben

|

Itt menetrend szerinti új FIFA, EndreMan annak rendje s módja szerint pályára is lép.

Hirdetés

Alapvetően péntekenként szoktunk rendszeresen livestreamekkel jelentkezni (illetve nagyobb címek esetén már az embargó lejártának pillanatában is elképzelhető természetesen élő adás), a tegnapra tervezett etap azonban egy sajnálatos technikai gond miatt elmaradt. Az történt ugyanis, hogy EndreMan alaplapja elfüstölt, így villámgyorsan be kellett szereznie egy újat. 

Mára minden megoldódott, szóval csak egy napot csúsztunk az újabb streammel. Egészen pontosan ma délután 3-kor kezdődik az adás, melyben ezúttal a FIFA 22 kerül elő.

Hirdetés

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)