Hirdetés

Megvan a Marvel-rajongók új kedvenc karácsonyi mozija?

|

James Gunn-nak hála már Kevin Bacon is az MCU része.

Hirdetés

Nagyon ráérzett a Marvel a special formátumra, vagyis a különkiadásokra. Ezek a nagyjából 40 perces alkotások kvázi a régi rövid tévéfilmeknek felelnek meg, és tökéletes helyük van a Disney+ streaming platformon. Nem nyújtanak egész estés élményt, de nem is ez a céljuk. Egyedi keretekhez pedig különleges zsánerek illenek, így a '30-as évek horrorjait idéző Éjjeli Vérfarkas után most egy karácsonyi kalandot kaptunk a Marveltől. 

A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás abszolút kedvesen emlékszik meg a hírhedt klasszikusról, a Star Wars Holiday Specialről, közben pedig cseppet sem mellékes módon Kevin Bacont is bevezeti a Marvel filmes univerzumába. Mármint tényleg a színészt, ugyanis ő lesz Űrlord karácsonyi ajándéka. 

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadásról készült kritikánkat, a megszokott módon azonban természetesen videót is készítettünk. Alább ezt találjátok meg.

Hasonló videós tartalmakért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)