Hirdetés

Megvan a véleményed a The Last of Us sorozat 5. részéről? Beszéljük meg együtt!

|

Ezen a hétfőn sem hagyunk benneteket élő The Last of Us kibeszélő nélkül.

Hirdetés

A 2023-as Super Bowl miatt kicsit előrébb hozták a The Last of Us sorozat legújabb, ötödik részének a bemutatóját, hazai idő szerint már szombat hajnaltól nézhető volt a friss epizód. Mi ettől függetlenül a megszokott menetrendnél maradtunk, ma este várunk benneteket a szokásos kibeszélőnkkel. 

Itt Kacival együtt fogjuk kivesézni az új részt, megtárgyaljuk, hogy ezúttal miben tért el a sorozat és az eredeti videojáték, illetve mennyivel adott többet (vagy épp kevesebbet) az adaptáció legutóbbi felvonása, mint a Naughty Dog zseniális 2013-as alkotása.

Hirdetés

A szokott időpontban, vagyis este 8-kor kezdünk. Az adás természetesen később is visszanézhető lesz, de ha élőben szeretnétek velünk alaposan átbeszélni a történéseket, akkor mindenképp legyetek ott időben a GameStar Hungary YouTube-csatornán!

Ha tetszett nektek a kibeszélő, akkor bátran dobjatok rá egy like-ot, hasonló tartalmakért pedig mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, ha korábban esetleg még nem tettétek volna. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)