Hirdetés

Méltó folytatás lett az A Plague Tale: Requiem?

|

Videóban meséljük el nektek, milyen lett az A Plague Tale: Requiem.

Hirdetés

Holnap hivatalosan is megjelenik az A Plague Tale: Requiem, vagyis a 2019-es A Plague Tale: Innocence folytatása. Az Asobo Studio játékáról Chava mesélt nektek egy írott tesztben, de természetesen egy ennyire várt cím esetében a jól megszokott videós értékelés sem maradhatott el.

Alább épp ezt találjátok, vagyis az A Plague Tale: Requiem tesztvideóját. Annyit már elöljáróban is elárulhatunk a játékról, hogy bár nem lett tökéletes, azért nagyon fognak örülni azok, aki szerették az első rész narratíváját, és hasonló, ám bőségesebb történetmesélésre vágytak. 

Hirdetés

A játék egyébként gyönyörű, de konzolokon ennek megvan az ára: a zsúfolt jeleneteknél az első (még megjelenés előtti) javítások után is csúnyán be tud zuhanni a képfrissítés. 

Ha majd már ti is kipróbáltátok az Plague Tale: Requiemet, lent a kommentek között mindenképp számoljatok be saját tapasztalataitokról is!

Hamarosan újabb tesztekkel jelentkezünk, már csak ezekért is érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért, óriási virtuális pacsi jár értük!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)