Hirdetés

Méltó folytatás lett az Age of Empires IV?

|

Fájóan hosszú ideje pihent már az Age of Empires széria, de vajon volt értelme 2021-ben feléleszteni? Erről mesélünk ebben a videóban.

Hirdetés

Holnap fog megjelenni hivatalosan is PC-re az Age of Empires IV (azt még mindig nem lehet tudni, hogy a konzolos változatokra mikor számíthatunk), ezért úgy gondoltuk, nemrég közzétett tesztünk után videós formában is elmeséljük nektek, mi a véleményünk a játékról.

A negyedik számozott részről pedig azt lehet megállapítani, hogy nem lett ugyan instant klasszikus, de méltón képviseli az Age of Empires nevet 2021-ben. A további részletekért indítástok el az alábbi videót.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Ha majd már ti is kipróbáltátok a Age of Empires IV-et, mindenképpen meséljetek saját tapasztalataitokról lent, a kommentek között!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)