Hirdetés

Melyik a legjobb World of Warcraft kiegészítő?

|

Sorrendbe állítottuk a World of Warcraft kiegészítőket a szerintünk legrosszabbtól a legjobbig.

Hirdetés

Túlvagyunk a World of Warcraft: Dragonflight hivatalos bejelentésén, immár tudjuk, hogy tényleg sárkányos kiegészítővel fog bővülni a világ egyik legnépszerűbb MMORPG-je. Még a nagy leleplezés előtt Hunter kolléga készített egy szubjektív toplistát, aki a szerkesztőség egyik ősrégi WoW-os tagja (ami így vicces, mivel annak idején az egész GameStar szerkesztőség WoW-os volt, sőt, egy időben komolyan veszélyeztette az újság készítését, hogy lapleadás előtt raidelt a gárda, de ezeket a kínos emlékeket jó mélyre temettük már).

Most ennek az anyagnak a videós változatát nézhetitek meg. Nagyon fontos aláhúzni természetesen azt, hogy ez egy szubjektív toplista, menet közben folyamatosan konkretizáljuk a nézőpontokat, melyek mentén az összeállítás közben Hunter halad.

Hirdetés

Ha pedig megnéztétek a mi sorrendünket, akkor bátran szálljatok vele vitába, és lent, a kommentek között nyugodtan dobjátok be saját, személyes toplistátokat is!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)