Hirdetés

Melyik boltban lehet biztonságosan játékkódot vásárolni?

|

Már-már rablással felérő ajánlatokba is bele lehet futni a neten, de könnyen pórul járhatunk, ha nem a megfelelő helyen költjük el a pénzünket.

Hirdetés

A digitális disztribúció hajnalán még kevéssé tűnt előnyösnek ezt az alternatívát választani a játékok dobozos kiadásával szemben, hiszen pont hogy a játékosok azon elvárása nem érvényesült, mely szerint a lemezgyártás, a mellékletek előállításának és a csomagolásnak a költsége nem épül majd be a játékok árába, ahogy a raktározásé sem. Épp ellenkezőleg, azt kellett tapasztalnunk, hogy semmivel sem olcsóbb a Steamen játékot venni, mint a legközelebbi videojáték-kereskedésben.

Mostanra annyiban változott a helyzet, hogy bár kezdőár tekintetében még mindig nincs számottevő eltérés a digitális változatok javára, a gyakori és egészen nagyvonalú leárazások miatt már sokkal könnyebben elcsábul az ember. És persze mindig van, akik alákínál a másiknak, ám ha kilépünk a biztonságos boltok, mint például a Steam, az Epic Games Store és társaik zónájából, a szürkék felé fordulva, akkor lehet, hogy még többet spórolhatunk, ám nagyobb kockázatot is vállalunk.

Hirdetés

Ebben a videóban azzal a kérdéssel foglalkozunk tehát, hogy honnan lehet biztonságosan kódokat vásárolni, illetve milyen veszélyekkel kell számolnunk, ha másfelé kacsintgatunk.

Amennyiben kedvetekre való volt a fenti videó, iratkozzatok fel a csatornánkra, és bökjetek rá a csengettyűre, hogy ne maradjatok le a később anyagainkról. Amennyiben pedig még támogatnátok is a munkánkat, arra a csatornatagság funkció kínál lehetőséget. Nagyon szépen köszönjük mindkettőt!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)