Hirdetés

Mennyire élvezhető a Diablo Immortal a durva monetizáció ellenére?

|

Többek között erre a kérdésre is megpróbálunk választ adni videós Diablo Immortal tesztünkben.

Hirdetés

Eltelt már annyi idő a Diablo Immortal megjelenése óta, hogy elérjen az ember kényelmesen is az endgame tartalmakhoz, ezekbe belekóstolva pedig releváns véleményt tudjon alkotni a Diablo széria első mobiltelefonos spin-offjáról. Hiába kifejezetten minőségi cím ugyanis az Immortal, és olyan nívót képvisel, amihez eddig nem nagyon szoktunk hozzá telefonokon, mindehhez durván agresszív monetizáció is társul. 

Kötelező lenne tehát pénzt költenünk ebben az egyébként teljesen ingyenesen elérhető játékban? Nos, természetesen erről szó sincs.

Hirdetés

Videós kritikánkban részletesen kifejtjük, mi a gond a Diablo Immortal monetizációs rendszerével, és mik azok a pontok, ahol tényleg nagyon erős lehet a csábítás a bankkártya elővételére. 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)