Hirdetés

Mi a jobb: a PC-s The Last of Us Part I, vagy egy zombiharapás?

|

Sajnos nem pozitív okok miatt fogunk sokáig emlékezni a PC-s The Last of Us Part I-ra.

Hirdetés

Óriási várakozás előzte meg a The Last of Us Part I PC-s portjának megjelenését. Nem csak azok a pajtások akartak most belekóstolni ebbe a tényleg világszínvonalú történetbe, akik korábban PlayStation konzol hiányában kimaradtak belőle, hanem jó eséllyel sokan azok közül is, akikkel csak az idén bemutatott HBO Max-os tévésorozat ismertette meg a Naughty Dog közönségkedvenc játékának világát.

Némi késés után aztán meg is érkezett a PC-s port, de nem volt benne köszönet. Hajmeresztő bugok és idegtépő teljesítménybeli parák borzolták mindazok kedélyeit, akik reménykedtek benne, hogy ezúttal is sikerül jól összerakni egy portot. Nos, nem sikerült.

Hirdetés

Az elkeserítő, mondhatni letaglózó végeredményről Kaci mesél nektek ebben a videóban:

Ha egyetlen tesztünkről sem akartok lemaradni a jövőben, villámgyorsan csapjatok rá a feliratkozás gombra, és kapcsoljátok be a csengettyűt is, hogy értesítéseket kapjatok a videókról. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)