Hirdetés

Mi az, ami működött Avatar: A víz útjában, és mi az, ami még csak egy picit sem?

|

Spoileres kibeszélőnkben belemegyünk az Avatar: A víz útja részleteibe is.

Hirdetés

James Cameron nemrég bemutatott grandiózus mozija, az Avatar: A víz útja kritika kapcsán már olvashattátok és videós formában meg is nézhettétek a rövid, spoilermentes kritikánkat, most viszont úgy gondoltuk, hogy kivételesen mélyebbre mennék a nyúl közmondásos üregében, és egy masszívan spoileres anyagban is el szeretnénk mesélni a film erősségeit és gyengeségeit.

Mivel a spoilermentes eredeti kritika és az alábbi videó alapjául szolgáló spoileres véleménycikk, kvázi kibeszélő szerzője nem azonos, nem kell feltétlenül párhuzamba állítani őket, két külön nézőpontból kezelik a filmet.

Hirdetés

Természetesen nagyon kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, szóval ha már túl vagytok a filmen, akkor a megszokott helyen, lent a kommentek között mindenképp írjátok le, mit gondoltok az Avatar: A víz útjáról!

További kritikáinkért, tesztjeinkért és egyéb videós tartalmainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)