Hirdetés

Mi ez az egész Cyberpunk 2077-botrány? Videóban mondjuk el

|

A vártnál is zajosabb lett a Cyberpunk 2077 első hete, összegyűjtöttük az eddigi történéseket és a botrány fő kiváltó okait.

Hirdetés

Az megszokott, hogy ha megjelenik egy régóta várt, kiemelt figyelmet érdemlő játék, napokig az élvezi a reflektorfényt, erről szólnak a hírek, azzal van tele a sajtó. Arra számítottunk, hogy a Cyberpunk 2077 december 10-ei megjelenése után csak eladási rekordokról, dicséretekről, felfelé mutató grafikonokról számolhatunk be, de nem így történt: bár a PC-s és stadiás változatban csak kisebb, inkább megmosolyogtató bugok fordulnak elő, a konzolos kiadások hagynak kívánnivalót.

PlayStation 4-en olyannyira kellemetlen a helyzet, hogy a PlayStation Store-ból lekerült a játék, és nem teszik vissza, amíg nem hozták elfogadható szintre. Xboxon egyelőre megvásárolható, de még ez is változhat.

Hirdetés

A CD Projekt RED-nél tehát nem a pihenésről fog szólni az előttünk álló pár hét, hanem frissítésekről, panaszkezelésről, a részvényesek és játékosok győzködéséről. A The Witcher 3-mal is voltak gondok az elején, azokra sem emlékszünk már sokan, úgyhogy reméljük, itt is sikerül mindent a helyére tenni. Ha képben akartok lenni a szituációval, alábbi magyarázó videónkat ajánljuk szíves figyelmetekbe.

Egyébként pedig mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, december utolsó napjaiban is megszórunk titeket izgalmas tartalmakkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)