Hirdetés

Mi ez az egész reddites tőzsdebotrány? Elmagyarázzuk videóban!

|

Kemény feladatot veszünk a nyakunkba: elmagyarázzuk, most épp hogyan rúgták ki hétköznapi reddites fórumozók a Wall Street lábát.

Hirdetés

Mi történik akkor, ha A Wall Street farkasa és A nagy dobás mozik keverednek a Reddit fórumozóival, és ez a fura mix nem fikció, hanem a kő kemény valóság? Nos, valami ehhez hasonlónak vagyunk épp a szemtanúi a GameStop részvények irreális mozgása kapcsán, de a legtöbben csak vakargatjuk a fejünket. Ez nem csoda, hiszen viszonylag kevesen kelünk és fekszünk a shortolás rejtelmeit bújva. 

Legújabb videóinkban megkísérlünk tiszta vizet önteni abba a bizonyos pohárba, és részletesen elmagyarázzuk, egészen pontosan mi is történt a GameStop részvényeivel, és ez miért tekinthető valóban forradalminak.

Hirdetés

Bökjetek rá tehát az alábbi hívogató Play gombra, és vegyük át együtt a shortolás alapjait, és a most pörgő tőzsdebotrány részleteit. Amennyiben tetszett a magyarázó anyagunk, mindenképp hagyjatok a videón egy like-ot, ha pedig korábban még nem tettétek volna, bátran iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára. Ha a csengettyűt is megbökitek, akkor már a publikáció pillanatában értesítést kaptok friss feltöltéseinkről - ez is remek dolog, érdemes élni a lehetőséggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)