Hirdetés

Mi ezeket játsszuk együtt a családdal karácsonykor

|

Olyan címeket gyűjtöttünk össze egy karácsonyi tiplistába, amellyel az egész család vígan játszhat együtt a nagyitól egészen a kistesóig.

Hirdetés

Karácsonykor együtt a család, de nem feltétlenül kell ilyenkor sem véglegesen letenni az egeret és a billentyűzetet, vagy épp a kontrollert. Nálunk is elő fog kerülni pár olyan játék az ünnepek alatt, amit kicsik és nagyon vidáman pörgethetnek együtt, és a nagyis sem fog tőle azonnal sokkot kapni. Az alábbi listába ezek közül válogattuk össze személyes kedvenceinket.

Természetesen mint minden toplista, így ez a felsorolás is teljesen szubjektív, titeket pedig arra szeretnénk biztatni, hogy lent a kommentek között bátran tegyétek közzé saját listátokat, vagy épp nyugodtan bővítsétek ki a miénket. 

Hirdetés

Igyekeztünk többféle zsánert és platformot is érinteni a videóban, hogy tényleg mindenki kedvére tudjon válogatni a felsorolt címek között. Aztán ki tudja, lehet hogy a fa alatt épp egy új PC, konzol, mobil vagy tablet lapul majd, és ezek közül az egyikkel avathatjátok fel új szerzeményeteket. 

Az év hátralévő pár napjára további izgalmas videókkal készültünk, ha nem akartok lemaradni majd ezekről sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)