Hirdetés

Mi ezekről a képregényes játékokról álmodunk

|

Szabadjára engedtük a fantáziánkat, és elképzeltük, milyen képregényes videojátékokat készítenénk, ha az idő és a pénz nem lenne akadály.

Hirdetés

Nem panaszkodhatnak a videojátékos felhozatal miatt mostanában a képregényrajongók, hiszen az elmúlt pár évben is jó pár igazán remek cím jelent meg, a közeljövőben pedig olyan játékok érkeznek majd, mint a 2022-ben megjelenő Gotham Knights, a Suicide Squad: Kill the Justice League, a Marvel's Midnight Suns, a The Game Awardson bejelentett Wonder Woman, készül a The Wolf Among Us 2, 2023-ban jön a Marvel's Spider-Man 2, valamikor később pedig a Marvel's Wolverine is.

Mi mégis telhetetlenek vagyunk, így most azt képzeltük el, mindezeken felül még milyen képregényeken alapuló videojátéknak örülnénk a legjobban.

Hirdetés

Alapvetően a szuperhősös vonalon maradtunk, de kiadók terén vegyes lett az alábbi felhozatal, megtalálhatóak benne Marvel, DC, Image és Dark Horse hősök is. Lent a kommentek között persze ti is bátran bővítsétek ki a listát!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)