Hirdetés

Mi lehet a GTA Online sikerének titka?

|

Legújabb magyarázó videónkban pontosan erre a kérdésre keressük a választ, utánajárunk a GTA Online töretlen sikerének.

Hirdetés

Hosszú ideje velünk van már a Grand Theft Auto Online, ami a bevételek, a játékosszámok és az érdeklődés alapján valóban az lett, aminek anno a Rockstar Games szánta: egy soha véget nem érő, megunhatatlan közösségi élmény. 

Az alábbi új magyarázó videónkban most utánajártunk, hogy mi áll az immár harmadik konzolgenerációra is megjelenő Grand Theft Auto Online sikere mögött.

Hirdetés

A miértek és hogyanok boncolgatása előtt azonban visszarepültünk egy kicsit a múltba, és felidéztük, milyen online komponensekkel operáltak már az első GTA-játékok is. Ezzel a múltidézéssel indul a videó.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)