Hirdetés

Mi lehet Johnny Depp és Amber Heard perének végkifejlete?

|

Elhangzottak a záróbeszédek Johnny Depp és Amber Heard perében, most már minden az esküdteken múlik.

Hirdetés

Hetek óta követik valódi tömegek élőben az online közvetítéseknek hála Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perét, melyben Depp 50 millió dollárra perelte egykori feleségét, Heard pedig 100 milliós viszontkeresettel élt. Mostanra elérkeztünk a tárgyalássorozat legutolsó szakaszához. Megannyi tanú és szakértő meghallgatása után az ügyvédek elmondták záróbeszédeiket, most pedig már az esküdtek tanácskoznak.

A héttagú esküdtszék egybehangzó döntésére lesz majd szükség a per lezárulásához, de azt megtippelni sem lehet, hogy mennyi idő kell a döntnököknek, hogy konszenzusra jussanak. Addig viszont mi bőven ráérünk azt latolgatni, hogy milyen döntés születhet, illetve milyen következmények várhatnak a peres felekre.

Hirdetés

Az mindenesetre bizonyos, hogy bárhogy is záruljon a rágalmazási per, még nagyon hosszú ideig beszélni fog róla a közvélemény, és az eljárás példaértékű lesz egész Hollywoodra nézve. Lássuk, hogyan alakulhat a nagy per lezárása! 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)