Hirdetés

Mi lett az Alkonyat-filmek sztárjaival?

|

Összeszedtük, hol tart most Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner pályafutása.

Hirdetés

Az Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész, vagyis a széria utolsó mozija 2012. november 16-án került az amerikai mozikba, vagyis immár tíz éve végső búcsút vettünk Bella, Edward és Jacob karaktereitől. Az őket alakító ifjú színészeket, Kristen Stewartot, Robert Pattinsont és Taylor Lautnert persze mindenki azonnal beskatulyázta, és azt mondták, hogy sosem fognak tudni kiszakadni ezekből a szerepekből.

Közülük azonban legalább ketten rácáfoltak erre, és nem kevés kiváló filmben ajándékoztak meg bennünket azóta remek alakításokkal. Az alábbi videóban most ezeket szedtük össze, illetve összefoglaltuk, hol tart most a trió a karrierjében. 

Hirdetés

Ti mit gondoltok a három színészről és az Alkonyat-széria óta bemutatott filmjeikről? Írjátok meg kommentben!

További videós tartalmakért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)