Hirdetés

Mi mindent tartalmaz a Game Pass 2023-ban?

|

Hosszú idő eltelt már a Game Pass elstartolása óta, szóval épp itt az ideje újra összefoglalni, mit is kapnak pénzükért az előfizetők.

Több mint öt évvel ezelőtt, 2017 júniusában indult el az Xbox Game Pass, amt később a PC Game Pass követett, jelenleg pedig már nem csak Xbox konzolokon és számítógépeken, hanem akár Android és iOS rendszereket futtató mobileszközökön is elérhető a Microsoft előfizetéses szolgáltatása.

Indulása óta rengeteget fejlődött az Xbox Game Pass, ebben a videóban pedig most összefoglaltuk, jelenleg mennyi mindent kap az, aki előfizet a Game Passre. Külön érdemes kiemelni az egyik legizgalmasabb újdonságot, ugyanis most már az előfizetés összeköthető a Riot fiókunkkal is, így olyan játékokban kaphatunk extra tartalmakat, mint a League of Legends, a Valorant, a Legends of Runeterra, a Teamfight Tactics, vagy a Wild Rift.

Hirdetés

Az alábbi videóban Kaci részletesen elmeséli nektek, milyen címek találhatók meg a folyamatosan bővülő kínálatban, mit kínál jelenleg a cloud gaming és a cross platform játékmenet, illetve milyen külsős stúdiók saját rendszerei épültek be időközben a Game Passbe - gondolunk itt az egyébként külön is elérhető EA Playre.

Ha a Game Pass és a Riot fúziójáról szeretnétek többet megtudni, akkor a Riot és az Xbox hivatalos oldalain is megtaláltok minden információt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)