Hirdetés

Mi történik a nevekkel a filmplakátokon, mindenki megőrült?

|

Miért vannak össze-vissza a nevek a mozifilmek plakátjain, miért kerül más színész neve egy adott sztár feje fölé? Ezt a fontos kérdést jártuk most körül.

Hirdetés

Vannak számos embert érintő, tényleg kulcsfontosságú kérdések a világban. És akadnak olyanok is, melyeknek valójában egyáltalán nincs jelentőségük, mégis, ha egyszer berágták magukat az ember elméjébe, akkor egyszerűen képtelenség őket kiűzni onnan, muszáj megtalálni rájuk a válaszokat.

Pontosan ezt éreztük annak kapcsán is, hogy vajon mi a búbánatos francért nem képesek a filmplakátok gyártói "rendes" sorrendben kiírni a színészek és színésznők nevét, magyarul miért teljesen más sztár neve áll egy adott híresség feje felett, miért van össze-vissza kavarva a sorrend. 

Nem hagyott minket nyugodni a dolog, így alaposan utánajártunk, az alábbi videóban pedig elmeséljük nektek, mire jutottunk. 

Hirdetés

Ha van a most taglalthoz hasonlóan kardinális kérdés a fejetekben a film- vagy akár a játékipar kapcsán, és sehol sem leltek rá a válaszra, bátran dobjátok be lent, a kommentek között, megpróbáljuk megkeresni ehhez hasonló módon a megfejtést.

További tartalmainkért bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengőt is, hogy értesítést kapjatok róluk. Amennyiben esetleg támogatnátok a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet erre is lehetőséget biztosít - óriási köszönet jár érte, ha így tesztek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)