Hirdetés

Mi történik az agyaddal, ha csak 10 másodperced van egy kérdésre válaszolni?

|

A Villámválasz nevű társasjáték hülyét csinált a szerkesztőségünkből, de mi nagyon jól szórakoztunk vele. Bár a videót visszanézve azért büszkeség nem tölt el senkit.

Hirdetés

Tavaly novemberben a Játéksziget jóvoltából rekordernek álltunk, a Guinness Világrekordok társasjátékot próbálhattuk ki. Most újra megleptek bennünket pár mókás családi társassal (egészen pontosan három darabbal), ezek közül pedig első körben a Villámválasz nevű játékot vitte el egy próbakörre EndreMan, Paca és Kaci.

A Villámválaszban az a játékosok célja, hogy minél több kategóriában győzedelmeskedjenek. A kör elején az egyikük felfordít egy kártyát, ami meghatározza az aktuális témát, majd ezt követően elindítja a visszaszámlálót.

A következő játékosnak összesen 10 másodperce van arra, hogy helyes választ adjon egy még elérhető betűvel (ezzel párhuzamosan le kell nyomnia a tárcsán az adott betűt), és újraindítsa a számlálót a következő játékos számára. Ha ez nem jön össze, akkor lefőtt a kávé, kiesik a körből. A kör egészen addig tart, míg végül csak egyetlen egy játékos marad talpon, ő egy ponttal gazdadodik.

Hirdetés

Az alábbi videóban a srácok élesben próbálták ki a Villámválaszt, a lejátszott körök alatt pedig többek között az is kiderült, hogy temérdek autómárkát ismernek, Paca szerint Lana Del Rey egy magyar énekesnő, illetve meglepő módon a videojátékok témaköre is könnyen kifoghat az emberen, ha a tárcsán nem szereplő U betűt keresi. 

Hamarosan újabb társasjátékokat mutatunk nektek, de addig is könyököljetek rá a Play gombra, és nézzétek meg a Villámválaszról készített videónkat!

A Villámválasz társasjáték megvásárolható a Játéksziget üzletekben és webáruházban

A GameStar YouTube csatornája pedig számtalan érdekes videót kínál nektek, totál megéri követni minket, itt egy varázslatos gomb is adott hozzá:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)