Hirdetés

Miben különbözik Shang-Chi bemutatkozása a többi Marvel-filmtől?

|

Videón mesélünk arról, hogy a harcművész szuperhős felbukkanása képes-e felrázni az egyre fásultabbá váló Marvel moziverzumot.

Hirdetés

Csütörtöktől vetítik a hazai mozik és Marvel Cinematic Universe 25. filmjét, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját. Egészen elképesztő tempót diktál a Disney és a Marvel kettőse, hiszen a negyedik fázisa elején tartó gigászi projekt ezzel nemhogy utolérte, hanem egyenesen meg is előzte a több évtizedes előnnyel útnak indult Bond szériát.

A címszereplő Shang-Chi debütálása hasonló jelentőséggel bírhat, mint korábban a Fekete Párducé, azzal a különbséggel, hogy ezúttal az Egyesült Államokban (és Kanadában) élő ázsiaiak, valamint a távol-keleti országok nézőközönsége képezik az elsődleges piacot, és nem az afroamerikaiak.

Hirdetés

Nagy elvárásokat támasztottak tehát a klasszikus harcművész-filmeket a jól ismert Marvel-recepttel és családi drámával vegyítő produkcióval szemben. Az alábbi videóban elmeséljük, hogy sikerült-e megfelelnie nekik. Amennyiben szívesebben olvastok videózás helyett, erre keressétek írott kritikánkat.

Ha elnyerte tetszéseteket ez a videó, iratkozzatok fel és birizgáljátok meg a csengőt, hogy időben értesüljetek a friss tartalmakról. Amennyiben pedig támogatnátok is a munkátokat, arra a csatornatagság funkció nyújt lehetőséget. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)