Hirdetés

Miért lett olyan megosztó az Amazon: Ügyvéd sorozat?

|

Az MCU legújabb, épp most lezárt szériáját a legtöbben vagy mocskosul utálják, vagy egyenesen odáig vannak érte.

Hirdetés

Ma lezárult az Amazon: Ügyvéd tévésorozat a Disney+-on, a széria pedig az MCU egyik legfurább, legegyedibb befejezését kapta, ami olyan mértékű önirónáról tett tanúbizonyságot, hogy az ember akarva-akaratlanul mindenképpen kalapot emel előtte. A sorozat korábban már viccet csinált saját gyűlölködő kommentelőiből is, most viszont a Marvel Studios saját magán tréfálkozott. Ezt is érinteni fogjuk az alábbi videós kritikában, de még ne szaladjunk ennyire előre.

Ebben a videóban ugyanis elsősorban arról elmélkedünk, miért lett ennyire megosztó az Amazon, és miért váltott ki ilyen heves érzelmeket a nézőkből pro és kontra. Mert azt bizony semmiképp sem lehet mondani, hogy hidegen hagyta volna az embereket.

Hirdetés

Természetesen a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, szóval lent, a kommentek között mindenképp írjátok meg: ti melyik csoportba tartoztok, nálatok betalált az Amazon, vagy felállt tőle a hátatokon a szőr?

További kritikákért és más egyéb filmes vagy videojátékos tartalmainkért csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek, végtelenül hálásak leszünk érte.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)