Hirdetés

Miért nem kap több játék magyar feliratot?

|

A magyar szinkronról pedig már ne is beszéljünk.

Hirdetés

Nyilván oka van annak, hogy régebben egészen szép számban kaptak különböző videojátékok magyar feliratot, sőt bizonyos esetekben még szinkront is, manapság azonban ez elég ritka, egy-két piaci résztvevő tart még ki, vagy fedezte fel újra a feliratokban rejlő potenciált.

Ezekre a kérdésekre nemrég egy cikkben kerestük a választ, most pedig megérkezett az anyag videós verziója is. 

Hirdetés

Nektek egyébként melyik a kedvenc magyar feliratos vagy szinkronos játékotok? Írjátok meg kommentben!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, amennyiben korábban még nem tettétek volna meg, iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt, hogy értesítést kapjatok legújabb anyagainkról. Amennyiben netán támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van - végtelen hála (is) jár érte!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)