Hirdetés

Miben újított a Halo Infinite?

|

Folytatódik új videósorozatunk, a harmadik részben szakértőink, Sasa és Grath a legújabb Halo epizódról, az Infinite-ről beszélgetnek.

Hirdetés

Nemrég videósorozatot indítottunk a Halo játéksorozat kapcsán, melyben két szakújságíró veterán, Grath és Sasa mesélnek saját halós élményeikről és az egész széria alapköveinek számító egyes mechanikákról is.

A harmadik részben most végre rátérnek a nemrég megjelent folytatásra, a PC-n, Xbox One-on, valamint Xbox Series X és Series S konzolokon elérhető Halo Infinite-re, különös tekintettel a friss epizód újításaira.

Hirdetés

A sorozat első részében az egész Halo univerzumról beszélgettek átfogóan a srácok, a másodikban pedig a széria védjegyének számító kiváló MI-ről esett szó.

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)