Hirdetés

Mik voltak a PSVR legjobb játékai? Összeszedtük a saját kedvenceinket

|

Nyakunkon a PlayStation VR 2 megjelenése, szóval épp itt az ideje felidézni, milyen címekkel gazdagított minket a Sony első VR headsetje.

2023. február 22-én érkezik az immár kifejezetten PS5 konzolokhoz kalapált PlayStation VR2. A Sony új VR-sisakjának közelgő megjelenése pedig remek alkalmat biztosított arra, hogy kicsit nosztalgiázhassunk. Ennek apropóján ugyanis az alábbi videóban összeszedtük az első PSVR szerintünk legjobb címeit.

Nyilván egy teljesen szubjektív listáról van szó, de arra azért megpróbálunk külön ügyelni, hogy többféle műfajból válogassuk nektek össze a kedvenceinket. Hamarosan véget ér a PlayStation VR életciklusa, de addig is gyertek velünk még egy kör múltidézésre!

Hirdetés

Nektek mi volt a kedvenc PSVR játékotok? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)