Hirdetés

Miközben Messi mexikói mezt tapos, egyre közelebb a németek égése

|

Többek között ezekről a támákról is szó lesz a Kockafoci következő adásában.

Villámgyorsan pörögnek a 2022-es katari foci-vb mérkőzései, a meccsnapok darálása pedig egyúttal azt is jelenti, hogy nyakunkon a GameStar és a Bronson közös tévé- illetve YouTube-műsorának következő része, november 29-én kedden este 19 órától jön a Kockafoci harmadik adása!

A vb legszabadszájúbb kibeszélő műsorában nem a sporttévés mélyelemzésre kell számítanotok, abszolút a könnyed hangvétel lesz a fókuszban, miközben a műsorvezető, Vogyerák Anikó kitárgyalja a meghívott vendégekkel a világbajnokság épp legforróbb és legizgalmasabb témáit.

Hirdetés

Nyilván nem mehetnek el szó nélkül amellett, hogy már egy világbajnok bokszoló is megfenyegette Messit, mivel az argentin elvileg az öltözőben "megtaposott" egy mexikói mezt. Közben a német válogatottnak kezd egyre kínosabbá válni a torna, hiszen Japán ellen egy zakóval indítottak, majd a spanyolokkal összecsapva is csak egy pontot tudtak bezsákolni, így jelenleg csoportjuk utolsó helyén tanyáznak. 

Most sem maradhat el az élő kvíz! Ha elég jól tippeltek az adás alatt, akkor simán megnyerhetitek a vacsorátokat a KFC-nél. KFC-voucherekért megy a harc, az első helyezett 15 000, a második 10 000, a harmadik 8 000, a negyedik és az ötödik helyezett pedig 5 000 forint értékben szerezhet belőlük. 

Továbbra is él természetesen a KFC akciója: egészen december 18-áig 10% kedvezménnyel rendelhettek a KFC weboldaláról és mobiltelefonos alkalmazásából a KOCKAKFC22 kuponkód használatával.

A teljes adás visszanézhető lesz a YouTube-on, és később a MATCH4 tévécsatornán is - utóbbi miatt november 30-án 19 órakor kell beizzítani a tévékészülékeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)