Hirdetés

Milyen lett a Diablo IV? Próbáljuk ki együtt!

|

Elindult a Diablo IV korai hozzáférése, ma mi is kipróbáljuk a Blizzard új játékát.

Hirdetés

Bár még hátravan pár nap a Diablo IV hivatalos megjelenéséig, azok a játékosok, akik nem a normál kiadásra fizettek be, hanem hajlandók voltak egy kicsivel (oké, nem is annyira kicsivel) többet áldozni a Blizzard munkájára, már a mai napon elkezdhették a nagy kalandot Sanctuary világában. Már aki el tudta kezdeni, mert akadtak azért problémák sajnos, de összességében most nem omlott össze a világ legalább, ez is eredmény.

Ma délután Kaci livestreamben mutatja meg nektek, milyen is lett a Diablo IV, megérte-e ennyit várni a folytatásra. 

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontnál egy picivel később, egészen pontosan 17:30-kor fog elkezdődni, nagyjából két órán át pörög majd benne a Diablo IV.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)