Hirdetés

Milyen lett a Marvel legújabb sorozata?

|

Hogy sikerült a What if...? Videóban mondjuk el.

Hirdetés

Augusztusban indult és nagyjából egy hete ért véget a kilencrészes What If...?, a Disney+ negyedik olyan sorozata, ami hivatalosan a Marvel Filmes Univerzum része. Ezúttal nem a filmek szereplőit láthattuk viszont, hanem alternatív univerzumokba nyerhettünk betekintést.

Kritikánkban már meséltünk arról, szerintünk milyen lett az animációs sorozat, de szokásunkhoz híven most videóból is megismerhetitek véleményünket - vagyis hát Csirkéét, aki a mi házi képregényszakértőnk.

Hirdetés

Ha tetszett, amit láttatok, a felfelé mutató hüvelykujjra bökve vagy kommentben adhatjátok ezt tudtunkra a videó oldalán, a csatornataggá válással pedig támogathattok minket, hogy még több hasonló, ha nem jobb videót készíthessünk. 

Sok-sok tartalommal készülünk még az év hátralévő részére, feliratkozni erősen ajánlott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)