Hirdetés

Milyen lett a The Evil Within alkotóinak rendhagyó játéka? Próbáljuk ki együtt a Hi-Fi Rusht!

|

Bejelentése napján meg meg is jelent a Tango Gameworks új játéka, vagyis a Hi-Fi Rush. Kaci a mai livestreamben ezt fogja kipróbálni.

Hirdetés

Szerdán Kacival együtt nézhettétek az első Xbox & Bethesda Developer_Direct adást, melynek keretein belül nagy meglepetésként bejelentettek egy Tango Gameworks-játékot, ami már aznap elérhetővé vált mindenki számára PC-n és Xbox Series konzolokon, illetve természetesen bekerült a Game Pass kínálatába is.

Arról a Hi-Fi Rushról van szó, ami merőben eltér a Tango korábbi munkáitól, de pontosan ezért vagyunk rá annyira kíváncsiak. Ha titeket is érdekel a játék, akkor nem kell mást tennetek, mint ma délután a GameStar Hungary YouTube-csatorna felé venni az irányt, ugyanis pontosan ez fog előkerülni a mai livestreamben.

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban kezdődik, vagyis 17:00-kor indul, és előreláthatólag nagyjából két órán át tart majd.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)