Hirdetés

Milyen lett Daniel Craig búcsúja? Elmondjuk!

|

Videóban is megosztjuk veletek, hogyan sikerült a 007: Nincs idő meghalni.

Hirdetés

Sok-sok halogatás után végül a héten mozikba kerül a 25. James Bond film, amiben Daniel Craig ötödik, egyben utolsó alkalommal bújt a legendás kém öltönyébe. Több szempontból is mérföldkő ez a franchise számára, mely most rövid pihenőre tér, hogy aztán egy új Bonddal kezdődjön meg egy új sztoriszál.

Írott kritikánkban már olvashattátok, hogyan vélekedtünk a Casino Royale-lal megkezdett történetív lezárásáról, de most videóban is elmondjuk a véleményünket.

Hirdetés

Ha láttátok már, feltétlenül írjátok meg, mennyire értetek egyet az elhangzottakkal, ha pedig még nem, térjetek vissza, miután lepörgött a stáblista. Feliratkozni most is ér, a like-okat és a csatornataggá válást megköszönjük, megháláljuk a továbbiakban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)