Hirdetés

Milyen témákkal lehetne még nagyon jó játékokat csinálni?

|

Elő lehetne venni számtalan remek zsánert, amely most nem éli divatját, segítünk az ötletelésben.

Hirdetés

Mostanában a jelek szerint minden második fejlesztő űrhorrort akar csinálni, de korábban is megvoltak a hasonló tendenciák, emlékszünk még mind a második világháborús lövöldék és a zombis címek tömegére. Mi most olyan témákat szedtünk össze az alábbi videóban, amik elég ritkán kapnak tisztességes videojátékos adaptációt, pedig bőven lenne bennük potenciál.

A western pisztolyhősök és a marcona kalózok világa csak kettő az alábbi felsorolásból. Nézzétek meg a videót az összes ötletünkért!

Hirdetés

Lent, a kommentek között természetesen várjuk a ti ötleteiteket is! Szerintetek mely témákat kellene gyakrabban elővenniük a fejlesztőknek?

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor egy like-kal tudtok megjutalmazni bennünket érte, illetve természetesen iratkozzatok fel, ha még nem tettétek volna. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat és a csatornát, a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is van lehetőségetek. Nagyon köszönjük, ha esetleg így tesztek! 

Címkék: #gstv #toplista
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)