Hirdetés

Minden, amit a Jedi Rend bukása nevű Star Wars korszak kapcsán tudni érdemes

|

Videosorozatunk harmadik részében egy maratoni hosszúságú adást nézhettek meg.

Hirdetés

A Jedi Rend bukása nevezetű Star Wars korszak egy hatalmas szeletét öleli fel a kánonnak, éppen ezért lett olyan hosszú az erről készült cikkünk, és ezért lett az alábbi videó is közel 40 perces.

Nem csak az előzménytrilógia három filmjének eseményeit tárjuk most fel, hanem Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) animációs sorozat fontos mozzanatait is felelevenítjük, valamint több regény cselekményére is kitérünk.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Egy hét múlva jön a videosorozat következő része, így arról sem fogtok lemaradni. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A videó alapjául szolgáló cikket Kelemen "Rixon" Richárd írta, kinek Rixon's Cantina nevű YouTube-csatornáján további Star Wars tartalmat találtok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)