Hirdetés

Minden, amit a Star Wars: A Köztársaság fénykora kora kapcsán tudni érdemes

|

A Star Wars kánon teljes bemutatására vállalkoztunk nemrég, videósorozatunk második részében a Köztársaság fénykoráról mesélünk nektek.

Hirdetés

Robogunk tovább a Star Wars kánon teljes bemutatásával. Tegnap már olvashattátok sorozatunk második részét, a Köztársaság fénykorát bemutató cikkünket, ma pedig menetrend szerint érkezik ennek a videós verziója is.

Ez a Csillagok háborúja világának legfrissebb korszaka, ami egyelőre csak könyvek és képregények formájában mutatkozott be, de hamarosan saját tévésorozatot is kap. Többek között erről is szó esik az alábbi videóban.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Egy hét múlva jön a videosorozat következő része, így arról sem fogtok lemaradni. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A videó alapjául szolgáló cikket Kelemen "Rixon" Richárd írta, kinek Rixon's Cantina nevű YouTube-csatornáján további Star Wars tartalmat találtok. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)