Hirdetés

Minden, amit az Első Rend felemelkedése nevű Star Wars korszakról tudni érdemes

|

Videósorozatunkban elérkeztünk a Csillagok háborúja jelenleg utolsó korszakához.

Hirdetés

Hetek óta minden vasárnap új videóval érkezünk, melyekben a Csillagok háborúja új, hivatalos kánonjának nagy korszakairól mesélünk nektek. Ezen a napon elértünk az utolsó részhez, ami az új trilógia három mozifilmjét, illetve azok közvetlen előzményeit öleli fel.

Amennyiben esetleg nem volt tiszta a három új Star Wars mozi cselekményéből bármilyen fontos részlet, akkor az alábbi videó sokat fog segíteni.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Ez a videósorozat ugyan most a végére ért, de a Star Wars kánon kapcsán készülünk nektek még egy anyaggal: összefűzve is feltöltjük a kánonvideókat egyetlen nagy moziként. Anno a Vaják regényeknél is nagyon szerettétek ezt a megoldást, szóval most is megkapjátok tőlünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)