Hirdetés

Minden, amit tudni és sejteni lehet a Pókember 3-ról

|

Összeszedtünk 5 tényt és teóriát Peter Parker következő kalandja, a Sony és a Marvel Studios koprodukciójában készülő Pókember 3 kapcsán.

Hirdetés

Eléggé felpörögtek az események a Marvel és a Sony harmadik Tom Holland-féle Pókember-filmje körül, ami leginkább annak tudható be, hogy elvileg októberben végre elindul a forgatása. Az elmúlt hetekben megannyi hír, pletyka és teória keringett a neten a film kapcsán, melyeket így, a koronavírus-járvány alatt talán még az átlagosnál is nagyobb érdeklődés övezett - elvégre a járványhelyzet nem mostanában fogunk Marvel-filmet látni a nagyvásznon.

Hirdetés

Alábbi videónkban összeszedtünk öt tényt, illetve öt, nos, enyhén szólva is megerősítésre váró pletykát, esetleg kívánságot a Hazatérés és az Idegenben folytatásával kapcsolatban. Lássuk, vajon mit szövöget, vagy épp mit kellene szövögetnie a Marvelnek!

Van még hasonló említésre méltó tényetek vagy teóriátok a harmadik Pókember filmmell kapcsolatban? Mindenképpen írjátok meg nekünk kommentben, illetve iratkozzatok is fel a csatornánkra, ha esetleg erre még nem kerítettetek sort, sőt, hadd szóljon a csengő is, hogy minden videós megjelenésünkkel képben lehessetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)