Hirdetés

Minden idők 10 legjobb E3-as pillanata

|

Idén nyáron nagyon hosszú idő után klasszikus E3 nélkül maradunk, így épp itt az ideje összeszedni, mik voltak eddig az expók legemlékezetesebb pillanatai.

Hirdetés

Bár az E3 2020 elmarad, visszatekintettünk az elmúlt 25 évre, és kiválogattuk azt a 10 pillanatot, ami szerintünk különösen emlékezetes volt az Electronic Entertainment Expo történelméből.

Hirdetés

Persze ahogy minden toplista, ez is teljesen szubjektív, így arra biztatunk benneteket, hogy lent a kommentek között bátran osszátok meg velünk a ti legkedvesebb E3-as pillanataitokat is. Előtte azonban lessétek meg gyorsan új videónkat, amelyben a Sony, a Microsoft és persze a Nintendo kapcsán is szóba kerül pár emlékezetes mozzanat az elmúlt évekből. 

Ha nem szeretnétek lemaradni további videóinkról sem (nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy temérdek érkezik belőlük júniusban is), akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)