Hirdetés

Minden mocskot elintézünk a PowerWash Simulatorben

|

Kaci magasnyomású mosót ragad ma a PowerWash Simulatorben.

Hirdetés

Ha péntek, akkor livestream, jól tudják ezt már a GameStar Hungary YouTube-csatorna követői. Nincs ez másként a mai napon sem, ezúttal Kaci ül majd a kamera előtt, és egy olyan játékot fog kipróbálni, ami nemrég vált elérhetővé többek között a Game Pass kínálatában is.

Arról a PowerWash Simulatorről van szó, ami hivatalosan csak tegnap jelent meg, de az early access verziót már 2021 májusa óta nyúzni lehetett.

Hirdetés

A menetrend a szokásos, vagyis 17 órakor kezdődik a stream, ami előreláthatólag nagyjából két órán át tart majd. 

Ha eztán sem akartok lemaradni valamelyik élő adásunkról, akkor érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet opciók erre is lehetőséget biztosítanak - végtelenül hálásak vagyunk, ha esetleg így döntötök. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)