Hirdetés

Mire jók egyáltalán a játékok PC-s beállításai?

|

Segítünk eligazodni a játékbeállítások egyre sűrűbb erdejében.

Hirdetés

A hősidőkben még elég volt eldönteni, hogy low, medium, vagy esetleg high grafikai beállítások mellett vágunk neki egy videojátékos kalandnak, manapság viszont sokkal jobban kell ismernünk számítógépünk képességeit, mivel a legapróbb részletek is testreszabhatók a haladó beállítási lehetőségek között.

Legújabb videónk most abban segít, hogy itt egészen pontosan miket lehet, kell és érdemes állítgatni, és ez milyen hatással lesz végül magára a játékélményre. 

Hirdetés

Reméljük, hogy tudtunk nektek segíteni. Van olyan beállítás, amiről nem tudjátok, hogy miért felel? Írjátok meg nekünk kommentben, és igyekszünk válaszolni!

Hasonló, vagy épp teljesen más, de ugyancsak remek tartalmakért ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra, és ha már úgyis ott jártok, bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek bennünket és a munkánkat (amiért végtelenül hálásak vagyunk), a csatornatagság és a szuperköszönet erre is lehetőséget biztosít.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)