Hirdetés

Mire kell nagyon figyelni a 2021-es Black Friday alatt?

|

Összegyűjtöttünk pár hasznos tippet, melyekre mindenképp érdemes odafigyelni, ha te is le akarsz csapni az idei Black Friday valamelyik akciós termékére.

Vészesen közeledik a Black Friday, vagyis a Fekete Péntek, mikor akciók tengere zúdul rá a potenciális vásárlókra, így nem árt már jó előre felkészülni arra, hogy egészen pontosan mit vagy miket szeretnénk beszerezni a különféle kedvezményes kínálatokból. 

A nagy vásárlási szezon alatt végtelenül könnyű elcsábulni, de van pár dolog, amire tényleg érdemes odafigyelni, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki az akciós időszakból, például november 19-én, az eMAG és az Extreme Digital közös Black Friday-e során.

Hirdetés

Az alábbi videóban olyan tanácsokat szedtünk össze, melyek nagyon hasznosak lehetnek egy ilyen előzetes tervezés során. A következő néhány tipp sokat segíthet abban, hogy jó döntéseket hozz, és semmiképpen se maradj le a téged váró legjobb ajánlatokról.

Az eMAG-Extreme Digital Black Friday akcióit itt találod meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)