Hirdetés

Kipróbáltuk a Mirror's Edge Catalyst bétáját! (1. rész)

|

Mi is kaptunk meghívót a Mirror's Edge: Catalyst zárt bétájához, és a hétvégén újra felvettük a piros futócipőt.

Hirdetés

Nyolc évvel ezelőtt függőjévé váltam a Mirror's Edge-nek, egyértelmű hiányosságai ellenére is többször végigjátszottam, próbáltam a kihívásokon egyre jobb időeredményt elérni. Az elmúlt évtized egyik legegyedibb játéka nem lett hatalmas siker, rendesen megosztotta a kritikusokat és játékosokat egyaránt, de annyi érdeklődőt azért vonzott, hogy a DICE lássa értelmét az újrakezdésnek.

A Mirror's Edge: Catalyst egyértelműen inkább reboot, mint folytatás. A történet megváltozott, a város szabadon bejárhatóvá vált, új kihívások, lehetőségek nyíltak meg. Teljes előzetesünket a május 20-án megjelenő 2016/05-ös GameStar magazinban olvashatjátok majd, viszont EndreMannel közösen nekiugrottunk a bétának, megpróbáltunk megmutatni mindent, amit érdemes. Hamarosan jön a második rész, de addig is jó szórakozást ehhez, és iratkozzatok fel ránk YouTube-on!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)